FINANSIERING

Finansiering kan ordnas genom Wasa Kredit, Svea Ekonomi samt MyMoney. Lån upp till 60.000 kronor kan erbjudas räntefritt och finansiering upp till 350.000 kronor kan erbjudas både med eller utan kontantinsats.

För att få veta mer kring bilen som just du är intresserad av är du alltid välkommen att kontakta eller besöka oss för mer information. Vi har även rekond och polering till bra priser. Vi finns på Burskapsvägen 18 i Arboga med nya lokaler alldeles intill E18!

Wasa Kredit är ett finansbolag som ägs av Länsförsäkringar Bank. Att köpa bil är en stor investering, och Wasa Kredit hjälper dig gärna med detta genom att erbjuda förmånlig finansiering i form av avbetalningar alternativt leasing av bil. Hos Wasa Kredit kan du finansiera upp till 80 procent av bilens värde, medan den återstående kontantinsatsen på 20 procent kan betalas kontant alternativt via er inbytesbil. Avtalslängden på lånet styr du som köpare, och kan variera mellan 12–84 månader.

Svea är en koncern med finansiell verksamhet i flertalet europeiska länder, som har över 30 års erfarenhet inom finansiering. Svea Ekonomi erbjuder 24 månaders räntefria lån upp till 60,000 kronor, samt räntebärande lån utan kontantinsats på bilar upp till 100,000 kronor med avbetalningslängd upp till 60 månader.

MyMoney är ett finansiellt institut, som är grundat av personer med lång erfarenhet av att driva & utveckla bilfinansbolag. MyMoney erbjuder lån utan kontantinsats på bilar upp till hela 350,000 kronor, upp till 12 år vilket ökar möjligheterna till en väldigt låg månadskostnad.

Sälj din bil

Kör bilen till butiken eller få bilen hämtad hemma.

Av oss får du:
– Bra betalt
– En trygg bilaffär
– Pengarna på kontot omgående

Vi köper gärna din bil!

    Efter inskickat formulär får du ett affärsförslag från oss.
    Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 12 år gamla och har gått under 22.000 mil.